Haemme Asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen kokkia Keuruulle.

Työtä on tarjolla ainakin marraskuun loppuun arkisin klo. 6-14 eli 40 tuntia/viikko. Tämän jälkeen työtä on tarjolla vakituisesti viikonloppuisin ainakin 16-20 tuntia/viikko, mikäli A la carte -osaamista löytyy.

Asiakkaamme tarjoaa Sinulla mahdollisuuden yöpyä viikonloppuvuoroilla (pe-la välisen yön) asiakkaamme tiloissa, vakituisen osa-aikaisen viikonlopputyön ympäri vuoden sekä hyvän työyhteisön, jossa on välitön ja hyvä tunnelma.

Odotamme hakijoilta peruskokin taitoja, sillä arkisin työ pitää sisällään aamiaisen ja lounaan valmistusta. Eduksi katsomme A la carte -osaamisen, jolloin töitä on tarjolla vakituisesti viikonloppuisin.

Työt on mahdollista aloittaa heti ja halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä myös enemmänkin tunteja viikossa aina tarvittaessa.

Me Populalla autamme sinua halutessasi jatkamaan töitä myös marraskuun jälkeen täysillä viikkotunneilla kauttamme, sillä osaamisellesi on kysyntää myös muissa Asiakasyrityksissämme. 

Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Jätä hakemuksesi järjestelmämme kautta osoitteessa www.popula.fi Voit täyttää pakolliset kohdat ja liittää mukaan CV:een sekä tarvittaessa hakemuskirjeen. Haastatteluun valittuihin olemme yhteydessä puhelimitse.

Lisätiedot: 

Jukka Rajalin, jukka.rajalin@popula.fi 

———

Popula Partner Oy on erikoistunut joustavaan työn tarjontaa ja kysyntää yhdistävien palveluiden tuottamiseen. Kumppaniverkostossamme on lukuisia yrityksiä monilta eri toimialoilta, meidän roolimme on yhdistää osaajat ja avoimet työpaikat.

Hae paikkaa