Aluemyyntipäällikkö

Haemme Espoon toimistollemme aluemyyntipäällikköä palveluidemme myyntiin, sekä asiakassuhteiden määrälliseen ja laadulliseen kasvattamiseen.

Voit olla hakemamme tekijä mikäli olet hyvä verkostoitumaan, tuloshakuinen, sekä ennenkaikkea asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen persoona! 

Eduksi lasketaan kaikenlainen kokemus henkilöstöpalvelualasta ja B2B-myynnistä. Työpisteesi sijaitsee Espoossa, mutta toimialueesi ei rajoitu siihen, vaan se räätälöidään sinulle sopivaksi. Oman auton käyttömahdollisuus on tässä liikkuvassa työssä edellytys.

Me Populalla tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkatason, joustavan työn sekä ennen kaikkea mukavat työkaverit!

Jos koet olevasi Sami Saaren sanoin juuri se oikea henkilö avoimeen paikkaamme, lähetä hakemus viipymättä meille, kerro nykytilanteestasi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot arkisin klo 9-15 Erkki Pohjola, 0505318362 / erkki.pohjola@popula.fi

————————-

Popula Partner Oy on erikoistunut joustavaan työn tarjontaa ja kysyntää yhdistävien palveluiden tuottamiseen. Kumppaniverkostossamme on lukuisia yrityksiä monilta eri toimialoilta, meidän roolimme on yhdistää osaajat ja avoimet työpaikat.

Hae paikkaa